Preparing for the big day

….

Bij organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Bij het maken van Wedding 3D taarttoppers ook. Er gaat veel tijd en kunde in het ontwerpen en maken van onze producten. Alles wordt hier lokaal, in Amsterdam ontworpen en door middel van 3D printen tot leven gebracht. Wij willen onze meest unieke ontwerpen met je delen Daarom kunnen niet wachten om onze webshop uit te brijden en nieuwe collecties taarttoppers te presenteren.

Het verder uitbouwen van de Wedding 3D website staat ook nog hoog op de agenda.

Dus nog veel werk aan de winkel.

Neem alvast een kijkje:

..

Organizing a wedding takes a lot of effort. Making Wedding 3D cake toppers too. There is a lot of time and skill in designing and making our products. Everything here is designed locally, in Amsterdam and brought to life through 3D printing. We want to share our most unique designs with you. That’s why we can’t wait to expand our webshop and present new collections of cake toppers.

The further expansion of the Wedding 3D website is also high on the priority list.

So there is still a lot of work to be done.

You can already take a look:

….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *