Thema Kleuren

Bruidsthema’s geven jouw bruiloft kleur

Een bruiloft is niet compleet zonder een bruidsthema. Daarom hebben wij een kleurselectie gemaakt die volgens ons het beste passen bij jouw. Thema Kleuren kunnen worden toegepast op een van de taarttoppers in ons assortiment.

Na dat een taarttopper uit onze 3D printer komt, wordt deze met de hand geschilderd in jouw geselecteerde Thema kleur. Afhankelijk van de taarttopper kan dit in een enkele kleur (mono-kleur) of in een gecombineerde kleuren selectie (multi-kleur) worden geschilderd.

Four Seasons | Thema Collectie

Classics | Thema Collectie

Clear White
Mono-Kleur

Wit is meest gebruikte kleur die word gebruikt bij het trouwen. Deze kleur van puurheid en een nieuw begin.

Black & Pearl
Multi-Kleur

Een sterk contrast met zwart, parelmoer en wit. Als een schaakbord.

Satin Pearl
Mono-Kleur

Een chique Thema Kleur met een zijde glanzende als ondertoon.

Mystic Black
Mono-Kleur

Zwart als contouren bij zonsondergang. De kleur dat veel in de oudheid gedragen werd als bruidsjurk.

Een persoonlijk Kleur Thema

De kleur van de bruid en bruidegom verwerken in jou taarttopper!

Zit er geen kleur tussen dat past in jou bruidsthema? Hier bij Wedding 3D zijn we altijd bezig met het bedenken van nieuwe Thema Kleuren. Combinaties van kleuren die passen bij veel bruidsthema’s. Maar het kan altijd voorkomen dat jouw favoriete thema kleuren nog niet in ons assortiment zit.
Geen probleem!

Het is hier mogelijk om jou personal touch aan onze taarttoppers toe te voegen.

Een voorbeeld: Jullie hebben een prachtige match gevonden tussen de kleur van de bruidsjurk en het pak van de bruidegom. Als je een taarttopper in deze kleuren combinatie wilt laten maken, kunnen wij hier kleuren mengen tot het overeen komt.
Bij een Mono-Kleur taarttopper kan één enkele kleur worden toegepast. Bij een Multi-kleur taarttopper kunnen er drie kleuren worden toegepast. De bruisjurk als de eerste kleur. Het trouw pak als tweede kleur en als accent de derde kleur, dat bijvoorbeeld gebaseerd kan zijn op de kleur van de stropdas of de bruidshakken. Het leuke is dat je zelf creatief kan zijn.

Wat hebben wij nodig om jou persoonlijke Kleur Thema te kunnen maken…

Om jou eigen Kleur Thema te maken hebben we iets nodig waar we de kleur(en) op kunnen matchen. Dit kan een stukje stof of een kleuren sample zijn.

 – “Kan het ook een foto of een plaatje zijn?”
Helaas, dat gaat niet. Een foto of een digitaal plaatje kan een vertekend beeld geven van de kleur. Het kan dan gebeuren dat de kleuren na het mengen niet matchen. 

Icon - Paint brush

Vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Voor een offerte en vragen zijn bereikbaar per email: info@wedding3d.nl