OVER ONS

Het idee van Wedding 3D

Het begon bij ons vroeg met het plannen van onze bruiloft, namelijk in 2013. Terwijl we pas in 2018 getrouwd zijn. (Ja we zijn erg…) Wij gingen naar trouwbeurzen om ons te oriënteren maar konden nauwelijks vinden waar we echt naar op zoek waren. Wij zijn beiden creatieve geesten en hadden een duidelijk beeld van hoe het moest worden. Gaandeweg raakten we geïnspireerd: Het werd “Gothic meets Vintage”, met een kleurenthema; Bordeaux-Rood, Blush-Roze en Zwart. Als je meer wilt lezen over onze bruiloft kijk dan op onze pagina: Onze bruiloft

Voor onze bruiloft konden we niet alles vinden wat we wilden hebben. Zoals de bedankjes en de taarttopper voor de bruidstaart. Daarom hebben we die zelf ontworpen, 3D geprint, en in ons thema geverfd.
Sander is 3D ontwerper. Hij gebruikt 3D programma’s om producten te ontwerpen. Zijn passie is 3D printen.

Maar dan nu Wedding 3D;

Een bruiloft is niet compleet zonder taart, en een taart is niet compleet zonder een prachtige taarttopper die helemaal bij het bruidspaar past. Sander en ik zijn gaan nadenken over het zelf maken van taarttoppers die we vervolgens kunnen aanbieden aan koppels die gaan trouwen. We hebben een Wedding 3D Webshop opgezet waar we onze taarttoppers verkopen, zowel onze eigen designs als de optie om een taarttopper naar wens te laten ontwerpen. We zijn super enthousiast dat we op deze manier kunnen bijdragen aan de perfecte bruiloft voor mensen die net als wij een heel duidelijk beeld hebben van hoe het moet zijn.

Foto: Sarah Duif Fotografie

De eerste collectie die we hebben ontworpen was de Royal Wedding Taarttopper, gebaseerd op de bekende schaakstukken, de Koning en Koningin. Ook leuk om te weten is dat deze taarttoppers ook te bestellen zijn met twee Koningen of twee Koninginnen, maar net wat het gelukkige koppel wil hebben! Wedding 3D zorgt voor de spreekwoordelijke kers op de bruidstaart om jouw speciale dag helemaal compleet te maken. Kijk snel in onze webshop om te zien wat we voor je kunnen betekenen!

Liefs,

Sander & Laura.

Kijk ook eens op onze Pinterest pagina en laat je inspireren!

Vind ons op Pinterest